Share/Save/Bookmark

Flaggturnering med 56 deltakere

  01.10.2017 Kl. 20:33  

Stor skandale i forbindelse med Flaggturneringen (ein gjer merksam på at det er turneringsleiaren som har forfatta denne teksten!)

Flaggturneringen 2017 på Skeikampen, ble arrangert 30/9, med 56 deltakere. Været var ikke det beste, men regnet holdt seg unna. Det var tett og god konkurranse i både kvinne- og herre-klassen. Det var samlet i overkant av 40 deltakere på Segalstad Seter Café til premieutdeling, etterfulgt av velsmakende fårikål.

Det var under premieutdeling for herreklassen, skandalen inntraff. Turneringslederen utnevnte seg selv som vinner, etter først også å ha tusket til seg premien for «Longest Drive», for herrene. En fortvilet deltaker som i første omgang hadde blitt ropt opp som nummer tre, kunne opplyse om at han hadde «hullet ut» på hull 19, noe ingen av de andre hadde gjort. Dette kunne bekreftes av markør, og turneringsleder måtte utrope ny vinner i konkurransen, og i tillegg be om forlatelse for sin nonsjalante holdning til notater skrevet på flagget.     

Turneringsleder sa seg villig til å umiddelbart trekke seg fra sitt verv, men leder i turneringskomiteen, ønsket heller å ilegge en straff på to ekstra turneringer i 2018. Det blir nå opp til styret i Skei Golf å vurdere videre forføyninger overfor synderen.
Det legges for øvrig vekt på at resultatene av B-prøvene, etter dopingkontrollen, ikke er klare når dette går i trykken. 
 
Premierte i kvinneklassen (19 deltakere)

1.       Kristin Ohnstad
2.       Lillian Moen
3.       Ingrid Lundblad
4.       Ann-Kristin Madsen
5.       Synnøve Skæggestad
 
Premierte i herreklassen (37 deltakere)

1.       Sven Stramrud
2.       Jens Petter Larsen
3.       Hans Jevnehagen
4.       Roy Ove Hammerstad
5.       Per Olav Nyhus
6.       Pål Karterud
7.       Ove Berger
8.       Roy Andre Søndberg
9.       Lars Alberto Seielstad
10.   Jon Terje Bjørnvold


Vis alle nyheter