Campingvognene har kommet drivingrangen er stengt.

15.09.2018 Morten Sæther

Men banen er åpen og vi har flotte forhold og bra kapasitet til å ta imot flere spillere! Foto: Sigurd Salberg Pedersen.

Flotte oversiktsbilder fra banen under Thon & Audi Hole in One!

11.09.2018
Foto: Sigurd Salberg Pedersen, som fikk noen blinkskudd under turneringen 1.9.18.

Fantastiske forhold under Thon & Audi Hole in One!

02.09.2018
Romar Erstad 1,62 meter fra å vinne Audi A3 e-tron sportsback! Topp stemning gjennom hele dagen. Eva Synøve Fredriksen vant dameklassen med 67 slag netto. Sturla Gudbrandsen trakk det lengste strået i herreklassen - også med 67 slag netto. Foto: Sigurd Salberg Pedersen.
Gausdal Landhandleri
Skogvang Installasjon
VVS Gruppen AS
Privatmegleren
Segalstad Seter
Klima Control
Jøra Bygg
Haaland Klima AS
Energi Og Miljøutvikling AS
Eidsiva
Norsecraft
Blåne Hytter
Løype Anleggsdrift AS
Gausdals Skigard

STØTT OSS SOM GRASROTGIVER!


En golfpark på høyfjellet

Her har vi skapt en bane med særpreg. Fairwayene er lange og vannhindrene utspekulerte. Vegetasjonen har man tatt godt vare på, og med den storslåtte utsikten utover Gausdal og den søre delen av Gudbrandsdalen, har banen blitt til en vakker naturpark. Signalhullet er på hull 6, der greenen ligger på en halvøy ute i et nyskapt vann. Gjennom banen sildrer små fjellbekker, som kan være en stor utfordring. Utenfor banen beiter kyrne fra de lokale setrene og bak reiser Skeikampen seg, stor og mektig.Golfpakker i leligheter/hytter. Skeikampen Booking tilbyr golfpakker for to eller flere i fine hytter/leiligheter. Fra 2 dager eller mer med 1 stk green-fee pr. person pr dag. Ta direkte kontakt på 61 22 80 00 eller booking@skeikampenbooking.no!Klikk her for å booke.​​